+++Vaste contracten met slechts een maand opzegtermijn! Milieu vriendelijke producten en materialen, +++

Wie zijn wij?

Stadore is opgericht door Rob Kuijer. Met ruim 20 jaar ervaring in het schoonmaakvak haalt u dan ook de nodige kennis in huis.


Wij zijn zeer flexibel opgesteld zodat we altijd een passende oplossing kunnen bieden. Een voorbeeld hiervan is het contract dat we aanbieden.Stadore werkt met contracten voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van 1 maand. Zo bent u niet gebonden aan schoonmaakcontracten van 1 jaar of langer!


Stadore werkt zo veel mogelijk met milieuvriendelijke producten en reinigingsmiddelen. Door jarenlange samenwerking met toonaangevende leveranciers zijn wij continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en zijn wij in staat om met de nieuwste producten en technieken te werken.


Ook bij complexe zaken die een bijzondere aanpak vereisen, werken wij met hen samen om de juiste oplossing te vinden en bieden.


Het is onze passie om andere bedrijven in staat te stellen zich te concentreren op hun kernactiviteiten, zodat ze optimaal kunnen functioneren.


U als bedrijf moet geen omkijken hebben naar de schoonmaakwerkzaamheden. Stadore schoonmaak neemt dan ook deze werkzaamheden en bijbehorende verantwoordelijkheden graag van u over.